Digitalisering

Digitalisering

Hvad er digitalisering?

En digitaliseret verden med et virksomhedsmæssigt synspunkt betyder, at samfundet i en længere årrække har udviklet sig endnu mere til at blive en digital arbejdsplads. Virksomhederne rundt omkring i Danmark og i hele verden gør alt for at forbedre og effektivisere fra dag til dag. Dette gøres oftest bedst ved digitalisering. For at følge med tiden, er dette en nødvendighed for at kunne opretholde og forbedre sin virksomhed. Hermed er det vigtigt at have teknologien i orden, da det er den, der skal sørge for dataen omkring det hele. Derudover giver det god anledning for virksomheder, at henvende sig til kunderne gennem internettet, hvilket kan gøres på mange måder.

online markedsføring

3 Tips til online markedsføring

1. Optimering af hjemmeside vha. SEO

Optimering

2. Facebook ads

Facebook annoncer

3. Google ads

Hvad er adwords?

Dette er en kort video på 5 minutter, der giver et godt indblik i både visuelt og med ord, hvad online marketing er og går ud på.

Skriv et svar